У нашому санаторії «Березовий гай» #Хмільник організоване здорове і збалансоване харчування. Усі наші страви – ми готуємо у пароконвектоматі!
Плюси такого приготування їжі очевидні:
- продукти зберігають не тільки свій натуральний колір, запах, форму і смак, але і велику частину мікроелементів і вітамінів, що містяться в сирих продуктах.
- для обробки парою не вимагається олія і бульйон, тому водорозчинні вітаміни і мінерали не втрачаються, а їжа не насичується жирами.
Такий спосіб приготування їжі особливо рекомендується хворим з:
- гастритом;
- виразкою;
- холециститом;
- атеросклерозом;
- іншими хронічними захворюванням;
- здоровим людям з ціллю розвантаження шлунково-кишкового тракту.
Страви, приготовані на пару:
- легко засвоюються;
- не створюють відчуття тяжкості в шлунку;
- сприяють збереженню молодості і краси;
адже вони не містять зайвих калорій, холестерину і шлаків, що засмічують судини.
Їжа, приготована на пару, є найдієтичнішою.
При регулярному харчуванні паровими блюдами поліпшується:
- стан шкіри;
- волосся;
- зміцнюється імунітет;
- піднімається тонус.
Парове харчування є профілактикою серцево-судинних захворювань для людей старше 40 років. При недосипанні, стресах і підвищеному фізичному навантаженні, парове харчування забезпечить організм вітамінами і допоможе пережити важкий період життя без збитку для здоров`я.
Отже зменшення кількості жиру, збільшення кількості вітамінів, вчасно приготовлені страви — це принцип здорового приготування страв у санаторії «Березовий гай»!
І тільки з комплексним підходом до санаторно-курортного лікування у нашому санаторії, Ви отримаєте - Здоров'я і гарне самопочуття!