Загальне харчування
Здоров'я і працездатність людей, тривалість їх життя багато в чому залежать від того, наскільки правильно вони харчуються. Будь-який відступ від принципів раціонального харчування неминуче тягне за собою порушення обмінних процесів в організмі , розлад діяльності різних органів і систем.
До важких розладів в організмі призводить і інша крайність - переїдання, надлишок в їжі вуглеводів. Якщо людина більше споживає енергії з їжею, ніж витрачає, вона розплачується за це не тільки втратою стрункості, але і атеросклерозом, ішемічною хворобою серця, ураженням суглобів, цукровим діабетом - хворобами, які супроводжують ожиріння. Переїдання - найбільш поширена помилка в харчуванні. І не випадково значна частина населення економічно розвинених країн світу має надлишкову масу тіла.
Кількість спожитої їжі - це аж ніяк не єдиний фактор, що впливає на масу тіла. Не менш важливий і режим харчування. Вчені встановили, наприклад, що хлопчики і дівчатка, які не снідають регулярно, їдять всього 2-3 рази в день, причому наспіх і в різний час, набагато частіше страждають від зайвої маси тіла, ніж їх однолітки, що не порушують режим харчування:
- По-перше, регулярно і не рідше трьох-чотирьох, а краще п'ять разів на день (сніданок, другий сніданок, обід, полуденок, вечеря).
- По-друге, намагайтеся, щоб їжа була різноманітною. Обов'язково включайте в раціон фрукти, молоко, кисломолочні продукти (кефір, ацидофілін, кисле молоко, нежирний сир ), нежирне м'ясо і рибу, рослинне масло, салати з овочів. Ці продукти містять речовини, необхідні зростаючому організму.
- По-третє, обмежте, а при необхідності і зовсім не їжте цукерок, тістечок, булочок, макаронів, гострих приправ, які збуджують апетит.
Наша фішка - паро-конвекційна піч!
Паро-конвекційна піч - це символ прогресу в індустрії харчування. Основним аргументом на користь цієї печі є так звана «закрита система». Суть цього нововведення полягає в тому, що основна камера в процесі приготування страв ні при яких режимах безпосередньо не контактує з зовнішнім середовищем. Будь-яка паро-конвекційна піч, на відміну від традиційних способів приготування, наприклад, електричної або газової плити, жарочної поверхні і так далі, дозволить скоротити витрати енергії.
Піч обладнана автоматичною системою управління, що дозволяє зберігати в пам'яті до 250 рецептів приготування страв і більше 15 режимів приготування. Вона надає приголомшливі можливості : у ній можна варити, пропарювати , тушкувати, смажити, готувати страви у фритюрі.
В результаті приготування страв гострим насиченим паром краще зберігається форма продукту і зводяться до мінімуму втрати цінних поживних речовин. Страви мають гарний зовнішній вигляд, що сприяють засвоєнню їжі з максимальною користю для організму людини.
Ми готуємо страви в паро-конвекційній печі, тому у нас все найсмачніше, найсвіжіше і найкорисніше.