burger-icon
Украина, Винницкая область, г. Хмельник, ул. Курортная, 12
РУС

отзывы

Татьяна Максина г. Запорожье 17.02.2022
Выражаю сердечную благодарность профессору Мельнику Ивану Александровичу, невропатологу Сикорскому Ярославу Анатольевичу, медсестрам Алине и Алле Ивановне, массажисту Владиславу за чуткость, профессионализм и внимательность, а так же благодарю весь коллектив санатория «Березовый гай» за добросовестность в их трудной, но такой необходимой людям работе.
Степаненко Т.М. г.Днепро 13.02.2022
Спасибо за труд обслуживающего персонала Санатория «Березовый гай»! Хочу отметить труд работников столовой за их уважительное отношение к больным и вкусную пищу. Спасибо отдельное массажистам, Браславской Лилии. Очень понравилось отдыхать и лечиться в вашем санатории.
Спасибо!
Гость 31.01.2022
В санатории отдыхала впервые. Санаторий маленький, уютный, очень теплый был номер. Очень хорошие доктора, внимательные, вежливые и видно, что профессионалы с опытом. На процедурах очень вежливые медсестрички и медбратья. Нигде нет очереди на процедуры, все согласно графику. Так же хочется отметить питание, очень вкусные блюда, всегда все тепленькое и вкусненькое. Вернулась домой здоровая и с хорошими позитивными эмоциями.
Володимир Гарилович 30.01.2022
Санаторій розміщений у гарному містечку, навкруги ліс, тиша та спокій. Відпочинок розпочався з приємної зустрічі чергової медсестрички Олесі, ввічливої, усміхненої, привітної. Вона ж і провела мене у кімнату. Кімната невеличка, але чистенька та зручна. Харчування смачне. Є один невеличкий недолік у тому, що ванни знаходяться у іншому санаторії, але до них організований під`їзд автобусом санаторію, тому це тільки забаганки. А взагалі лікування дуже хороше. Є великий різновид процедур, як базових так і додаткових платних. Дуже уважні та професійні лікарі. Можу радити санаторій для лікування.
Михайлова С.Д. г. Днепр 27.01.2022
Хочу выразить особую благодарность Александру Станиславовичу, Великолепный доктор: чуткий, заботливый, отзывчивый и эрудированный. Даже на болючие уколы (газовые) идешь с удовольствием. Прошу руководство санатория поощрить Александра Станиславовича и не только я, но и многие другие отдыхающие выражают благодарность этому чуткому доктору. Спасибо!
Скирда Тетяна, Єдакова Світлана 20.01.2022
Вдруге приїхала на відпочинок та лікування в санаторій “Березовий гай" i впевнилася в тому, що умови i надання послуг, як i в минулому на високому piвнi.
Вражає командна, професійна, відповідальна робота усього колективу співробітників. Починаючи з адміністратора, до лікарів, процедурних кабінетів, працівників столової, прибиральниць - всі працюють гарно i вправно. Персонал ввічливий, уважний, доброзичливий.
Добре скоординована робота у 1-му без черг i затримок вони чудово пораються зі всіма, хто приходить. Bci pозумні, дотепні, обізнані і красиві.
Бездоганно працюють Олександр Надкерничний (газові уколи), Владислав Лялько (масаж), Олена Черній (каб. 2), сестричка на ВЛОК, бухгалтер Тетяна, адміністратор Світлана ( 9.01.22 прийняла нас дуже уважно i доброзичливо), чудові дівчатка працюють в столовій – швидкі, охайні, красиві, жодних зауважень до прибиральниць. Повар - молодець. Велика шана i подяка фаховим i уважним лікарям: Кострікову О.С., Мельнику І.O., Цюпенку А.А., Лілії Василівні.
Особливо маю відмітити турботливе ставлення в санаторії до тварин - кошенят i песиків. Це дуже шляхетно, що їх не ганяють i не знищують. Опіка над ними з боку адміністратора столової Наталії Павлівни Якименко викликає особливу подяку і щире захоплення. Бездоганно організовуючи процес обслуговування в їдальні, Наталія Павлівна знаходить можливість забезпечити відповідний догляд за тваринами - всі мають захисні ошийники, чіповані, кастровані, нагодовані, «розселені» у будках. В наш час, коли добро перемагає зло, коли ми бачимо приклади врятування тварин під час пожеж, морозів, катастроф по всьому світу, - тут у санаторії ми спостерігаємо достойне i турботливе ставлення до братів наших менших. Це говорить про те, що ставлення у “Березовому гаю“, як до відвідувачів, так i до тварин не показове, а щире i сердечне.

Подяка керівникові, який створив такий зразковий колектив, забезпечує процес оздоровлення та відпочинку громадян.
Всім побажання здоров`я, щастя, добра, миру, процвітання, достойної заробітної плати.
З повагою, Скирда Тетяна, Єдакова Світлана
м.Київ,2022
Гость 12.01.2022
Спасибо огромное всему персоналу за профессионализм, отзывчивость, отличный сервис. Чистота, порядок, вкусная еда, эффективные процедуры.
Мы – здоровые и счастливые!

Чего желаем и Санаторию «Березовый гай». А так же желаем денежных, щедрых и благодарных клиентов!
Кодацкая 12.01.2022
Выражаем большую благодарность за ваше отношение к людям, всему медицинскому и обслуживающему персоналу. Все очень вежливые, обходительные, внимательные. Спасибо за хорошее настроение и результат лечения. Особенно выражаю благодарность девочкам из 1-го лечебного корпуса и постов, медсестре Светлане из процедурного кабинета 2 и 12 корпуса.

А хочу написать замечание по отношению к зам. Директора санатория. Свои обещания нужно выполнять, ведь вы обещали убрать с вашей территории
сторожа Володю, который жестоко обращался с собаками. Надеемся, что вы нас услышите.
С ув. Кодацкая.
Гость 11.01.2022
У санаторій заїхали перед самісіньким Новим роком. Вирішили з чоловіком, що потрібно не тільки відпочивати у новорічні свята, а поєднати їх з корисним лікуванням. Тепер можу сказати, що вдалося зробити і одне і друге. У санаторії було організовано приємне новорічне святкування, хоч це і була вечеря протягом 3 годин, але було весело та атмосферно. Лікуватись теж дуже сподобалось, так як на новорічні свята санаторій був не загружений, нам приділяли дуже багато уваги, було багато вихідних, але всі кабінети працювали і ми встигали пройти усі процедури до обіду, а далі могли насолоджуватись приємними прогулянками лісом. Хочемо щиро подякувати усьому персоналу за душевну теплоту та турботу!
Андрій Олександрович 09.01.2022
Відпочивав у санаторії вже вдруге. Хочу подякувати усьому персоналу санаторію за особистий внесок кожного - добра, уваги та професіоналізму до кожного клієнта. У вас дуже хороше лікування, я став почувати себе значно краще. Дякую особисто своєму лікарю Лілії Василівні та Сікорському Ярославу Анатолійовичу, дівчаткам з першого корпусу, другого кабінету Ірині та моєму супер-масажисту Владиславу. Натхнення та міцного здоров`я, Вам усім!